Відома британська акторка Емілія Кларк, яка зіграла в популярному серіалі "Гра престолів" роль Дейенеріс Таргаріен, під час зйомок пережила три операції на мозку та інсульт.

Про це стало відомо завдяки відвертому інтерв'ю зірки для авторитетного видання The New Yorker.

За словами Емілії, 11 лютого 2011 року — після закінчення зйомок першого сезону "Гри престолів" — у неї сильно заболіла голова, і почалася нудота під час спортивного тренування.

Емілія Кларк
Емілія Кларк

"Майже поповзом я дійшла до роздягальні. Добралася до унітазу, опустилася на коліна… Біль — стріляючий, колючий, стискаючий — посилювався", — розповіла акторка.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Емілія Кларк, дейенеріс
Емілія Кларк, дейенеріс

Кларк доставили в лікарню з головним болем і змішаною свідомістю. Не поставивши діагноз, лікарі не могли дати їй ліки. Акторці зробили магнітно-резонансну томографію, яка показала, що у неї субарахноїдальний крововилив — різновид інсульту, при якій кров скупчується між оболонками мозку. Його причиною став розрив аневризми судини головного мозку. Пізніше акторка дізналася, що третина пацієнтів з таким діагнозом помирають майже відразу, а іншим потрібна термінова операція, щоб "запечатати" аневризму.

За її словами, через шість років після третьої операції вона відчуває себе "на всі сто відсотків". Крім акторської роботи, вона зайнялася благодійним проектом SameYou, який допомагає забезпечити лікування людям, що отримали черепно-мозкові травми або пережили інсульт.

"Я щаслива бути тут, бачити кінець цієї історії і початок чогось нового, що б це не було", — сказала Емілія Кларк.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в мережі з'явився постер довгоочікуваного фінального сезону серіалу "Гра престолів". Його опублікував телеканал НВО. Зображення демонструє Залізний трон - один з головних символів телевізійного шоу. Крім самого трону, внизу також можна помітити вогненні очі дракона.

Нагадаємо, "Мати драконів" забрали в операційну зі зйомок "Ігри престолів".

Як повідомляв Знай.uа моя дупа не має значення: Емілія Кларк розсекретила еротичні сцени "Гри престолів".

Знай.uа писав, Кіт Харінгтон показав дивне фото перед виходом Гри престолів.