Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість відправилася на відпочинок в Дубаї з 3-місячним сином Михайлом для зйомок рекламної кампанії популярного бренду бікіні Calzedonia. Так, артистка позувала в стильному купальнику з анімалістичним зміїним принтом і шкіряному головному уборі, виставивши напоказ розкішну фігуру і масивні груди.

"В очікуванні літа)
Я б хотіла обговорити з вами кілька важливих тем.
Напишіть, будь ласка, Про що хочете поговорити, щоб зрозуміти чи збігаються наші думки 💭 )
Дякую 😉 ", - поцікавилася Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Красуня ти наша 😍❤️", "Прекрасна Регіна!!!❤️❤️❤️", "Карколомна....❤️❤️❤️", "Регіна,у тебе такі великі груди стали після вагітності!або просто здається?", "Як вам вдалося позбутися від 18 кг? Як?", "фігурааа 🔥🔥😻".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.