Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове відео. Знаменитість похвалилася бекстейджами недавньої фотосесії для глянцю "Кенгуру", де позувала разом з донькою Софією. Так, артистка з дівчинкою веселилися і танцювали, щоб досягти максимального ефекту живих кадрів, а ще вбралися в схожі костюми культових дизайнерів.

"💃🏾 Життя в ритмі танцю!", - поділилася емоціями Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Які ж ви гарні, дівчатка! Так тримати, молодці😍😍😍😍", "Які ж ви гарні🌟. Сонечка нереально артистична, ваші гени, це відразу видно👍🏼! Думаю, у неї попереду яскраве артистичне майбутнє👣!", "Які ви чудові! Дівчатка наші", "Соня - маленька зірочка 😍", "Королева мама👸 і дочка принцеса 👸🌹🌹🌹🌹🌹".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Були і ті, хто розкритикував побачене: "З такими грошима можна вже дівчинці щось з бровами зробити?🤔", "Не схожа на маму зовсім😮", "Сукню можна було і поскромніше надіти для фотосесії з донькою...", "Шкода, що не схожа на вас.".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.