Переможниця Національного відбору на "Євробачення 2019" українська співачка MARUV часто радує численних шанувальників новинами та фотографіями на своїй офіційній сторінці в Instagram. Нещодавно скандальна артистка поїхала в Москву і збирається давати там концерти. Але цього разу епатажна артистка підірвала соцмережі гарячим фото в пікантній позі.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Анна Корсун (так звуть MARUV) опублікувала фотографію, на якій постала в пікантній позі, і в не менш пікантному вбранні. На знімку артистка сидить на попі, вона задерла одну ногу, тримає її руками і… облизує собі коліно. І все б нічого, але співачка одягнена в сексуальне вбрання.

На ній латексні панчохи, чорна трохи прозора водолазка і латексні рукавички, які досягають ліктів. При цьому на ногах Анни Корсун масивні черевики на шнурках з танкеткою і на величезних шпильках. Коротке волосся співачки акуратно причесане, на її обличчі яскравий зухвалий макіяж, а у вухах милі сережки-намистинки. Дівчина не дивиться в камеру, вона захоплена облизуванням коліна.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У підписі до фотографії українська зірка написала: "Photo by my lovely @gesthetica". Схоже, Анна відмінно провела час, а от дівчаток з її шоу-балету на фото не видно. Шанувальники зірки не залишили без уваги таку публікацію і почали активно її обговорювати. Хтось підтримує MARUV, хто її засуджує, а деякі просто милуються сміливими образами дівчата.

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.