Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова прославилася завдяки скандалам, "роману" зі знаменитимм виконавцем Миколою Басковим, а також завдяки власним вертикальним і горизонтальним шпагатам.

Такі витівки не на жарт насторожилим шанувальників, вони всерйоз почали побоюватися дивакуватої балерини, хоча й неохоче це визнають у коментарях.

З зірки завжди переважно насміхалися у соцмережах, але після перегляду останнього її відео, багатьом жартівникам стало зовсім не до сміху.

Враховуючи те, що прима заборонила коментувати свої записи, злостивці, охоплені німим жахом, поспішили у фан-спільноти Волочкової, де виливають душу, як на прийомі у психолога або священика.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Останнє відео з купелі - жесть повна, гірше цього в сто разів! Ніч, тиша, писклявий голосок Насті і - на ті! - піднімається з води, вся в пару ніби гуманоїд з Нібіру тільки що з літаючого корабля спустився. Їй богу, мені страшно, я це вночі дивилася, щойно", - пише переляканий коментатор під фото Волочкової в копиці сіна.

Якщо у зірки балету була початкова мета навіювання жаху своїм фоловерам, то вона її досягла. Однак, навіть якщо Волочкова вирішила залякати хейтеров таким моторошним відео, то все одно цей спосіб здається занадто нелюдським.

Нагадаємо, скандальна балерина Анастасія Волочкова продовжує дратувати публіку своїми постами. Останній вона присвятила собі коханій та похизувалась своїм розкішним життям.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, балерина Волочкова показала подарунки з Криму, чим викликала шквал емоцій у підписників.

Також Знай.ua писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.