В суботу, 30 березня, не стало знаменитої британскьої акторки, яка зіграла дівчину Бонда в популярній стрічці "Агент 007" Тані Мале.

Про це пишуть західні ЗМІ.

Знаменитості не стало на 78 році життя в англійському графстві Кент.

Таня Мале

Пік її популярності припав на 60-ті роки. Таня була однією з найбільш відомих британських манекенниць. А всесвітня популярність прийшла до неї після виходу в прокат фільму "Голдфінгер" - третьої частини легендарної бондіани. У картині Мале зіграла роль дівчини агента 007 Тіллі Мастерсон. Її вбиває своїм капелюхом з гострим сталевим обідком лиходій Одджоб.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Таня Мале народилася 19 травня 1941 року в Блекпулі. Її батько Генрі Мале був англійцем, а мати Ольга Миронова - росіянкою. Кар'єру манекенниці Таня почала віці 16 років.

Після виходу стрічки бондіани за участю Тані, дівчина отримала безліч пропозицій від інших режисерів, але відхилила їх усіх.

Як розповіла родичка манекенниці, відома британська акторка Хелен Міррен, її сестрі не сподобалося зніматися в кіно. Вона скаржилася на занадто щільний графік і невелику оплату. Брокколі запропонував Тані спочатку 50 фунтів за знімальний день. Вона не погодилася. Після важких переговорів Мале вибила для себе 150 фунтів за день.

Також вона дуже прискіпливо відносилась до контракту. Зокрема, її не влаштовувало, що піч час зйомок договір збороняв їй їздити верхи та виїжджати за кордон.

Таня Малде ніколи не була в шлюбі, власних дітей не має. Все життя вона матеріально підтримувала свою матрі та двох братів.

Нагадаємо, британський актор канадського походження Шейн Ріммер помер 29 березня 2019 року у віці 89 років у своєму будинку. Він відомий ролями у стрічках про Джеймса Бонда та Бетмена.

Раніше Знай.uа повідомляв, помер культовий радянський сценарист та режисер Владислав Федосєєв у віці 83 років.

Також Знай.uа писав, що помер зірка культової групи The Cure.