Відомий артист, телеведучий і блогер Володимир Дантес, який є чоловіком популярної співачки Наді Дорофєєвої завжди відрізнявся оригінальністю своїх постів в Instagram. Вова то і справа публікує незвичайні фото і пише до них підписи. Так, в цей раз чоловік Дорофєєвої вирішив привітати Дмитра Монатіка з Днем народження забавним постом.

На своїй сторінці в соціальній мережі опублікував Володимир Дантес забавне спільне фото з Монатіком і Надею Дорофєєвою, а в підписі до фото він написав кумедний вірш-привітання. На фотографії Дантес позує в темних штанах і водолазці, а Монатік – у чорному светрі з написом "Dior". А от Надя з'явилася на фото в стильному образі – на ній сині джинси з завішеній талією зі шнурком-поясом і чорний топ, поверх якого вона накинула білу блузку в дрібний чорний горошок.

Ось який вірш написав Дантес Монатіку:

"В 33 это когда ещё не понятно
Мы с вами на «ты» или на «вы»
В 33 это когда детства полные штаны
А в доме уже два мини Ты.
В 33 уже есть что рассказать
Можно даже «А в моё время»
Или слово «молодёжь» сказать
Но так прекрасно в 33
Домой возвращаться, где встречают те 3
Те три, в которых и есть весь ТЫ!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Якщо що, вибачте за таку фотографію, вона єдина (в моєму телефоні) з тобою! @monatik_official".

Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Дантеса. Фанати нахвалюють вірш Вови і приєдналися до його привітань Монатику. "Чудові слова! Діму з Днем народження", "Красиві привітання", "Супер", "Діма, з Днем народження", "Вау, красені", "Це дуже зворушливо", "Всі троє круті", - пишуть шанувальники в коментарях до фото Дантеса.

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої пішов з роботи на "панель".

Також портал "Знай.uа" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.