Переможниця Національного відбору на "Євробачення 2019" українська співачка MARUV часто радує численних шанувальників новинами і фотографіями на своїй офіційній сторінці в Instagram. Нещодавно скандальна артистка відправилася у Москву і збирається давати там концерти. Але в цей раз епатажна артистка підірвала соцмережі гарячим фото в пікантній позі.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Анна Корсун (так звуть MARUV) опублікувала фотографію, на якій позує в пікантній позі, і в не менш пікантному вбранні. На знімку артистка сидить як би навприсядки, але при цьому впирається руками в підлогу і дивиться в камеру. Для яскравої фотосесії Анна Корсун наділа об'ємну яскраво-червону куртку-пуховик і чорний капелюшок. При цьому на ногах Анни Корсун масивні черевики на шнурках з танкеткою і на величезних шпильках. На обличчі зірки яскравий макіяж з червоною помадою на губах, на очах темні окуляри, а у вухах світлі сережки-намистинки.

У підписі до фотографії MARUV заінтригувала шанувальників кліпом на пісню, з якою вона перемогла в Національному відборі на Євробачення 2019. "Ви чекаєте музичного кліпу #SirenSong? Фото @gesthetica", - написала співачка. Шанувальники зірки не залишили без уваги таку публікацію і почали активно її обговорювати. Хтось підтримує MARUV і чекає новий кліп, хтось її засуджує, а деякі просто милуються сміливими образами дівчини.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Коли вже?", "Взагалі, сьогодні ж саме 1 квітня. Тільки не приколюйся над нами з виходом кліпу, пліз", "Уже зачекалися", "Ми пишаємося тобою", "Стиль-бомба, всередині кожної жінки", "Син кожен день питає чи є вже кліп", "Що за фото?", "Дуже, дуже чекаю", "Два місяці чекаю не дочекаюся", "Звичайно, вже уявляю. Напевно, кліп буде вогонь", "Я чекаю з нетерпінням!", "Прям без коментарів", "Ну хоч тут одягнена, бабусям сподобається", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.