Шанувальники російської співачки, лідерки гурту "Ночные снайперы" б'ють тривогу – зникла Діана Арбеніна.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Про зникнення співачки заговорили 2 квітня.

Для численних шанувальників артистки цей факт став потрясінням. Справа в тому, що Діана регулярно сиділа в Instagram: вона спілкувалася з фанатами, опублікувала свіжі фотографії та відео, оголошувала про виступи. Арбеніна була буквально на прямому зв'язку зі своїми однодумцями. І раптово все припинилося.

Діана Арбеніна

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Пізніше співачка вийшла на зв'язок, записавши відеозвернення до шанувальників. Артистка повідомила, що не видаляла аккаунт і що сталося, не розуміє. Також Арбеніна пообіцяла розібратися у ситуації.

"Я не розумію, чому так сталося, саме по собі це не могло статися, напевно, комусь дуже не подобається, що я живу на Землі. Але я думаю, ми розберемося. А поки буду виходити на зв'язок в нашому снайперському обліковому записі. Все одно доброта переможе!" – говорить Діана Арбеніна.

співачка

Зазначимо, що співачка примудрялася регулярно робити нові публікації в своєму обліковому записі, незважаючи на завантажений робочий графік. Днями Діана Арбеніна брала участь у презентації третього сезону проекту "Ти супер!" на телеканалі НТВ. А нещодавно "Нічні снайпери" відсвяткували 25-річч гурту.

Нагадаємо, скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, показала свою нову компанію з не менш скандальних зірок.

Як повідомляв портал Знай.ua, опальна співачка Світлана Лобода показала на сцені стриптиз.

Також Знай.ua писав про те, що стало відомо, що Діана Арбеніна потрапила до лікарні під час свого туру у Франції.