Солістка групи "Нічні снайпери" Діана Арбеніна днями потрапила до французької лікарні. Співачка скаржилася на проблеми з серцем. Про це повідомляє Стархит.

Під час відпочинку у Франції знаменита рок-зірка Діана Арбеніна була госпіталізована. Співачка повідомила про те, що трапилося шанувальникам в Мережі. Вона опублікувала відеоролик, знятий прямо в лікарні.

"Франція — гарна країна, недарма я її люблю і симпатизую французам. Французькі лікарі — це, звичайно, сила, величезна сила", — переконувала Діана турбуються фанати.

Представники рок-зірки повідомили, що увечері 17 січня її терміново відправили в клініку. Серцевий напад тривав 16 годин, хоча стало відомо, що стан Діани стабілізувався. Зараз директор артистки дав інформацію про те, що Арбеніна вже "переїхала" з лікарняної палати в номер готелю.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

"Діана виписалася з лікарні під свою відповідальність. Їй діагноз не поставили, біль до кінця не зняли, але вона в принципі така людина, яка не любить лікуватися, вирішила виписатися, вона зараз у номері. Ніякої небезпеки для життя немає", — сказала представниця співачки Марія Кохель.

Повноцінне обстеження співачка планує пройти вже в Москві. Їй призначили курс лікування. Але, незважаючи на свій стан, Арбеніна не стала скасовувати концерти в рамках свого ювілейного туру.

Насичений графік виступів довгий час не давав Діані взяти перепочинок. На новорічних святах вона їздила з дітьми в Мексику. Із закінченням канікул двійнята Артем і Марта повернулися до занять, а мама полетіла на французький курорт. Для неї це вже стало традицією, хоча 44-річна зірка дуже прив'язана до свого потомства і навіть планує збільшити сім'ю.

Разом з Мартою і Артемом співачка ходила в будинок маляти. Вона обговорила з ними, що коли-небудь в їх житті з'явиться брат або сестра. Хлопці підтримали маму, котра вважає, що в світі немає чужих дітей. Це питання Діана вирішила відкласти на найближчу пару років.

Перед тим, як відчути себе погано, солістка «Нічних снайперів» каталася на гірських лижах. На жаль, єднання з природою і фізичні навантаження негативно позначилися на її здоров'я. Шанувальники сподіваються, що після передчасної виписки співачка пройде необхідні процедури і швидко повернеться в форму.

Нагадаємо, Арбеніна загриміла в лікарню з серцевим нападом: цілих 16 годин.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", відомий продюсер розповів про ставлення російських зірок до українців.

Також портал "Знай.uа" писав про те, які артисти їздили на гастролі до Криму: шокуючий список.