Відома українська актриса Ольга Сумська, порадувала шанувальників в Instagram забавним фото. Знаменитість взяла участь у ранковому шоу "Ранок з Україною" на телеканалі Україна, привівши з собою чотирилапих улюбленців - песиків Джесіку і Жасмін. Так, артистка була не єдиною, хто похвалився милими звірятками - ведуча Лілія Ребрик показала велику морську свинку на ім'я Лола, співак Melovin прийшов з котиком Цитрусом, Людмила Ардельян порадувала песиком Оскаром, а Ольга Атанасова відзначила день нарождення Пікселя.

"Сьогодні @ranok_uaвидався дуже яскравим !!!Познайомились з зірковими улюбленцями!Ось вони,дивіться - іменинник котик Піксель @ananasova_olya , морська свинка-красуня Лола @liliia.rebrik ,котик мурчик Цитрус @melovin_official,красунчик Оскар @lyudmilaardelyan і мої сонячні лапусі Джесіка і Жасмін🐶🐶!Оскар одразу закохався в мою Джесю❤️❤️!Гарного дня всім,друзі, і вашим домашнім улюбленцям!", - поділилася радістю Сумська. Фолловери залишилися в захваті: "Так хочу взяти Жасмін і Джесі на ручки,потіскать,такі вони милі!♥А в Ребрик мрська свинка така величезна,я думала це кішка))))))))))))))))))", "
Вай мімішечки!Які ви всі прекрасні!Аж настрій піднявся зранку!♥", "Які вони всі прекрасні!", "А як же відзначити @citrus_mel ?))".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.