Шоу Ксенії Собчак "Обережно, Собчак!" відвідала скандально відома балерина Анастасія Волочкова. Гостроти їх зустрічі додала сварка жінок, оскільки Ксенія заявила, що Анастасія відбила у неї коханого чоловіка, але та всі звинувачення на свою адресу спростувала.

У результаті інтерв'ю вийшло яскравим - Собчак прибула в шикарний особняк Волочкової з речами для неї, так як вважає вбрання балерини позбавленим смаку і вульгарним. Волочкова в боргу не залишилася і запросила Собчак попаритися в лазні.

Через деякий час блондинки розговорилися, і Анастасія висловила претензії на адресу матері. "У якийсь момент я сказала їй: "Годі! Залишайся просто моєю мамою і не лізь туди, де ти не знаєш, що потрібно робити". Я потім зрозуміла, що мене людина ростила не як дочку, не як балерину, а як проект. У моєї мами є почуття заздрості по відношенню до мене, тому що вона хотіла стати балериною, але не стала. У неї не склалася кар'єра".

Балерина додала, що мати розвела її з бойфрендом, бізнесменом Сулейманом Керімовим, від якого вона була вагітна, але дитину втратила. При цьому Волочкова не стримувала сліз.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Розповідаючи про стосунки зі своєю 13-річною дочкою Аріадною, Волочкова відзначила, що вони непрості і дівчинка буває зухвалою, але при цьому підкреслила, що "не стала повторювати помилок моїй матусі, яка постійно втручалася в моє життя".

Анастасія Волочкова

Балерина переконана, що її мати налаштовує Аріадну проти неї: "Мати користується моєю дочкою. Вона зомбує її. Мама стояла біля сходів і говорила мені, що зробить все, щоб мої стосунки з дочкою були гірше, ніж наші з нею стосунки. Я їй сказала: "Зібрала свої речі і поїхала!" Бабуся, звичайно, налаштовує Арішу. Каже, що для мене тільки чоловіки важливі". На закінчення Волочкова заявила: "Мене зрадили мати, дочка і колишній чоловік!"

Артистка живе в особняку сама, не рахуючи прислуги, однак не сумує і говорить про щастя з якимось чоловіком. Варто відзначити, що його досі ніхто не бачив, тому користувачі переконані, що балерина його просто вигадала.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Волочкова похвалилася незвичайним тренуванням на біговій доріжці, що стало причиною безлічі їдких коментарів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Волочкова виклала на своїй сторінці коротке відео з репетиції, проте не зізналася, до чого саме готується.

Також "Знай.uа" писав, що скандальна Анастасія Волочкова в черговий раз насмішила мережу банним днем в компанії таємничого незнайомця.