Суддя шоу "МастерШеф. Професіонали" на канале СТБ Ектор Хіменес-Браво поділився із глядачами деякими несподіваними подробицями суботньому випуску програми.

Хіменес-Браво, який має власний бізнес, володіє декількома ресторанами, і прекрасно знає, як правильно вести справи, розповів, які несподівані завдання він приготував для учасників конкурсу.

У суботньому випуску програми "МастерШеф. Професіонали" Ектор дасть учасникам своєрідний урок ресторанного менеджменту.

"Учасники звикли, що на кухні як ніби в гостях у мами: електроплити, девайси - все безкоштовно. Вони використовують купу техніки: Сувид-машини, пароконвектомати, і витрачають більше електроенергії, ніж всі минулі сезони разом узяті. Доведеться навчити їх заощаджувати", - каже Ектор.
Тепер, за словами Ектора, все зміниться і команди учасників будуть орендувати всю кухонну техніку за реальні гроші, які їм доведеться заробити.

Для заробітку суддя конкурсу запропонував учасникам два способи. По-перше, можна заробити гроші в індивідуальному конкурсі, приготувавши якомога більше блюд та продати їх ктору, за що отримати гривні. Ну чи не отримати, якщо Ектор їх не купить.
Та є ще один спосіб, легший, але підступний. Учасникам конкурсу пропонується писати доноси на своїх колег. Для цього потрібно у записі викласти суддям ті помилки, які робить хтось із інших учасників під час приготування блюда: неправильно збиває тісто, помиляється в інгредієнтах, тощо. На цьому можна непогано заробити, адже гроші за це блюдо отримає той, хто написав донос, а не той, хто його готував.
Ну а далі все просто: чим більше грошей заробив учасник реаліті-шоу, тим більше тарілок, кухонних машин, ножів, блендерів і духовок він зможеш собі дозволити в другій частині конкурсу.

Тож уже в цю суботу, 6 квітня на СТБ, ми зможемо побачити, хто зароблятиме купу грошей за рахунок своїх колег, а хто залишиться чесним до кінця.

Нагадаємо, в суботу, 2 березня, відбулася прем'єра нового шоу "МастерШеф. Професіонали". Вперше учасниками проекту стали не кулінари-аматори, а досвідчені шеф-кухарі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, головний суддя популярного проекту "МастерШеф" не так давно розмістив на своїй сторінці в Instagram фото інтимного характеру.

Також Знай.ua писав, що стало відомо про смерть учасниці команди кулінарного телешоу "Майстер Шеф" Алевтини Шевченко.