Напередодні відбулася церемонія CinemaCon Awards в Лас-Вегасі, куди разом з безліччю селебріті першого ешелону прибула культова акторка Шарліз Терон.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відзначається, що 43-річна зіркова акторка з'явилась на червоному хіднику зі своїм партнером по комедійному фільму "Та ще парочка" Сетом Рогеном. На світському заході вони отримали нагороду від Національної асоціації власників кінотеатрів як кращі комедійні актори року.

Шарліз Терон
Шарліз Терон

Трохи пізніше журналістам вдалося порозмовляти з акторкою. Зокрема, прозвучало питання, чи зможуть папараці побачити її на світському заході в компанії коханого, і Шарліз дуже щиро на нього відповіла.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Я одна вже майже десять років. Просто хтось повинен "виростити" мені пару і підвести його до мене познайомитися. Я адже абсолютно доступна", - зазначила Терон.

Варто нагадати, що нещодавно у всесвіті Marvel з'явився перший ЛГБТ-герой. Більш того, президент Marvel Studios Кевін Файгі заявляв раніше виданню The Playlist, що глядачі готові до першого супергероя-гея в кінокоміксах і вже ходять чутки про те, що студія збирається показати такого героя в майбутньому фільмі "Вічні".

Навіть відомо, що шукає на його роль актора-гея. За чутками, ним може стати зірка "Хоббіта" і "Красуні і чудовиська" Люк Еванс, який, до речі, є відкритим геєм.

Нагадаємо, Анджеліна Джолі стала все рідше з'являтися на публіці. Причиною цього ввжається гучне розлучення з Бредом Піттом і постійні судові тяжби з питань опіки над дітьми.

Як повідомляв "Знай.ua", днями цілий ряд ЗМІ, посилаючись на близьке до Бреду Пітту джерело, заявили, що популярний актор дуже шкодує про розрив з Дженніфер Еністон.

Також "Знай.ua" писав, що іменита акторка Дженніфер Еністон, до свого п'ятдесятиріччя, знялась в оголеній фотосесії в обнімку з чоловіком. На святкування був запрошений друг Дженніфер Кріс Макміллан.

Зеленський переможе Порошенко з дебатами і без. Бачо Корчілава