Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі Instagram артистка виклала відео, на якому позує на червоній доріжці церемонії премії "Жара".

На відео, яке з'явилося в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки у відвертому образі. На ній чорний комбінезон з пишними штанинами і відвертим декольте, яке ледь утримує пишні груди. Волосся зірки розпущене, а на її обличчі стриманий вечірній макіяж. Співачка пройшлася біля фотозони і поспілкувалася з шанувальниками, роблячи селфі, а ті у свою чергу почали співати пісні Ані Лорак хором.

У підписі до фото зірка коротко написала:"Red carpet. #жараmusicawards #премияжара". Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу.

Ані Лорак

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Діва, ти блищала. Наша щира, усміхнена дівчинка, любляча своїх фанатів. Ми теж тебе любимо, Ані Лорак", "Як завжди, найкрасивіша! Обожнюю ваше спілкування з шанувальниками, найщиріше", "Найкраща і найулюбленіша. Ми завжди поруч, нехай і подумки!", "Люди до стелі вишикувалися", "Яка ви неймовірна", "Шалено красива. Просто немає слів. Ви найкраща. Гарного вам вечора і прекрасного настрою. Завжди з вами! Люблю!", "Діва, дякую за цей вечір! Ви єдина, хто приділив час своїм фанатам!", - пишуть в коментарях до відео Ані Лорак.

Ані Лорак

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ані Лорак приміряла образ MARUV. Зірка опублікувала у своєму Instagram нове фото, на якому постала на огляд публіки в дуже пікантному образі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.