Відомий український співак і продюсер Олексій Потапенко (Потап) разом зі своєю групою Mozgi став гостем програми Слава+, яку веде Слава Дьомін. Співак відверто відповідав на всі провокативні запитання журналіста, які не залишили байдужим нікого з його прихильників.

Під час інтерв'ю ведучий, несподівано для гостей, влаштував бліц-опитування "Було чи не було" і задав Потапу кілька відвертих запитань про інтимне життя. На всі співак відповів: "Було". І секс утрьох, і свінгер паті. Правда, на питання про свінгерство Потап відповідав дещо ухильно і підняв обидві таблички "Було" і "Не було".

Крім того, Потап зізнався Славі Дьоміну, що часто терпить фіаско в ліжку.

"Завжди терплю фіаско. Останнім часом взагалі важко виходить", — без вагань і невимушено сказав Потап.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Крім того, Потап, якого підозрюють у романі з Настею Каменських, висловив свою позицію щодо зрад жінок:

"Не треба зраджувати своїм дружинам. Навіщо одружуватися тоді, якщо їм зраджувати?"

Потап та Ірина Горова

Дивись також повне відео інтерв'ю з Потапом і групою Mozgi:

Нагадаємо, український продюсер Потап нарвався на тонну компліментів за свій новий знімок в Instagram.

Як відомо, останнім часом Потап не так привертає увагу громадськості своєю творчістю, як чутками про можливий роман з Настею Каменських. Фанати впевнені, що знаменита парочка давно одружилася, і чекає появи спільної дитини.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

А в пятницю, 5 квітня, Потап виклав знімок, який спровокував масу обговорень серед своїх дописників. На ньому продюсер зображений на прогулянці в стильному вбранні. Користувачі відзначають, що за останній час Потап сильно схуд і виглядає набагато краще. Швидше за все, саме Настя Каменських змотивувала його змінитися в кращу сторону: Потап часто викладає фото з їхніх спільних тренувань.

Раніше Знай.uа повідомляв, відома українська співачка Настя Каменських знову потішила армію шанувальників фотографією, на якій зображені її розкішні форми в "голій" мереживній білизні.

Також Знай.uа писав, Каменських виклала фотографію, якою привернула увагу шанувальників до ремиксу своєї іспанської пісні Peligroso.