Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала миле рекламне фото, і захопила шанувальників своєю працьовитістю.

Так, на фото, яке з'явилося на сторінці Тодоренко, вона позує в грайливому образі. Для рекламної фотосесії Регіна наділа смугастий подовжений піджак, під яким трохи видно синє плаття. На ногах зірки симпатичні коричневі босоніжки на грубих підборах, а в руках вона тримає стильний блакитний рюкзачок, який і рекламує в підписі до фотографії. Волосся телеведучої розпущене і укладене назад, а на її обличчі яскравий макіяж, мила посмішка і щось схоже на мішки під очима.

У підписі до фотографії Регіна Тодоренко написала: "Якщо у вас сьогодні шопоголік-mood, заходьте в нашу творчу майстерню @generationtr і купуйте дуже кльові і необхідні речі для подорожей. #регинатодоренко. Mua&hair – @yanabuzychkina". Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Регіни, і вони почали активно коментувати пост. Багато захоплюються працьовитістю Регіни і бажають їй успіхів, а інші переживають, що вона так швидко повернулася до роботи і мало часу приділяє дитині.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"А в якому редакторі Ви обробляєте фото?", "Підкажіть, будь ласка, звідки ці чудові туфлі?", "Я починаю Вас плутати з Глюкозою", "Видно, що трудоголік, попри нічні недосипання, пов'язані з материнством, проявом моторошних мішків під очима. Регіна все одно розумниця, красуня!", "Як завжди на висоті", "Регіна, Ви, як завжди, прекрасні, захоплююся Вами", "Регіна, макіяж неймовірно крутий! Шкода, що немає фото ближче розглянути", "Вау, ну що за погляд, що за ноги, що за харизма. Ну звідки такі дівчата беруться?", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.