Зі зменшенням кількості учасників на проекті Холостяк пристрасті лише розпалюються.

Про це повідомляють ЗМІ.

П'ятий випуск популярного шоу приніс глядачам деякі несподіванки. Так, герой проекту Микита Добринін захотів по-своєму побудувати розвиток подій і традиційне вручення троянд відбулось дещо в неочікуваному стилі. Чотири дівчини отримали символ романтики і пристрасті під час побачення з об'єктом своїх бажань.

Нікіта Добринін
Нікіта Добринін

Надії на любов

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того холостяк побувавши на побачення з Наташею, Лілією, Софією і Елізабет вирішив поближче дізнатись про дівчат і продовжив плідне спілкування з ними.

Сам Добринін не раз говорив, що перебуваючи на проекті, серйозно налаштований на створення пари. Популярний ведучий хоче знайти свою другу половинку. Саме для цього чоловік намагається дізнатися не тільки позитивні сторони потенційних обраниць, але і їхні негативні якості.

Варто нагадати, що відомий в Україні 33-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав в нашій країні наречену, активно веде Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainment похвалився фанатам, що відправився в Індію і здійснив свою мрію.

Іраклі Макацарія
Іраклі Макацарія

Нагадаємо, відомий український ведучий, головний редактор чоловічого журналу XXL і новий герой культового проекту "Холостяк" Микита Добринін дуже активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив гаряче фото зі спортзалу, засвітивши спортивне тіло. Так, артист прорекламував новий заклад своїх друзів, позуючи в боксерських рукавичках і демонструючи прес.

Як повідомляв "Знай.ua", шоу "Холостяк" з красенем Микитою Добриніним у розпалі - глядачі вже побачили чотири випуски романтичного реаліті. Однак, їх не покидає питання про те, кого ж в кінці-кінців вибере харизматичний телеведучий.

Також "Знай.ua" писав, що колишній "холостяк" Іраклі Макацарія опублікував кілька фотографій з цього побачення і пояснив шанувальникам, що це був благодійний захід. На фотографіях, які з'явилися в записі шоумена, він постав перед шанувальниками в стильному образі в компанії симпатичної світловолосої дівчини.

Військові усвідомлено голосували проти Порошенка і підтримали Зеленського. Олеся Бацман