Відома американська модель Кайлі Дженнер є однією з наймолодших мільярдерок світу. Дівчина прославилася участю у телевізійному реаліті-шоу сімейства Кардашьян, також вона займається бізнесом і має косметичний бренд. Кайлі, як і її знамениті сестри, має численну армію прихильників в Instagram, яких частенько радує новими постами.

В цей раз Дженнер вирішила поділитися з фанатами фото, на якому позує в спокусливому образі. Для пляжної прогулянки Кайлі одягла сексуальне бежеве боді на бретельках, з якого ледь не випадають величезні груди. Дівчина відкинула голову назад, а її довге волосся розвіялося на вітрі, на її обличчі щільний шар нюдового макіяжу. Кайлі прикрила очі, і поклала руки на скроні. Шанувальники відзначили, що крихітка Дженнер вже переплюнула популярних сестер своїми формами і статками.

У підписі до фотографії Кайлі Дженнер коротко написала: "Піднімайся і сяй". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Багатьом сподобалася фотографія, модель засипають компліментами і побажаннями, а деякі жартома запитують, куди Кайлі зібралася в такому відвертому вбранні.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Ви з чистого золота, дитинко", "Красива", "Кайлі, ти прекрасна", "Ви так прекрасні! Щаслива п'ятниця", "Сяючий образ", "Яка красива матуся у Стормі", "Ти такий красивий ангел, просто немає слів", "Я б теж хотіла так виглядати", "Вона прекрасна", "Ви дуже красива", "Ти така гаряча", "Просто чудова", "Кайлі, ти така гарна, я люблю тебе", "Які красиві форми, краще, ніж у твоїх сестер", "Оце так, обожнюю ці груди", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Кайлі.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.