Незважаючи на суди між Kyiv Comic Con і Comic Con Ukraine, організатори активно готуються до масштабних заходів, щоб у цьому році як слід розважити своїх відвідувачів.

Так, у понеділок, 8 квітня, організатори Kyiv Comic Con повідомили круту новину: на конвент, який відбудеться в Києві 1-2 червня, приїде сам Річард Брейк.

Цей актор прославився завдяки образу Короля Ночі в популярному фентезійному серіалі «Гра престолів». Примітний той факт, що Річард брав участь у «Грі престолів» тільки в двох сезонах - четвертому і п'ятому.

Потім його місце зайняв словацький актор і каскадер Володимир Фурдик. Однак, навряд чи фанатам є до таких нюансів якесь діло. Адже не щодня випадає можливість наживо побачити того, хто брав участь у такому легендарному серіалі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Король Ночі в Києві! Друзі, ми відкриваємо продаж квитків на Kyiv Comic Con і одразу оголошуємо чудову новину: на наш...

Geplaatst door Kyiv Comic Con op Maandag 8 april 2019

Раніше повідомлялося, що до довгоочікуваної прем'єри фінального сезону популярного телесеріалу “Гра престолів” залишилися лічені дні. 14 квітня всі фанати світу Льоду і Вогню зможуть доторкнутися до екранів і побачити першу серію цієї нестандартної і неймовірної саги.

Не перелічити абсолютно всіх теорій, які шанувальники встигли розібрати по поличках напередодні виходу фінальних епізодів. Ми пропонуємо розглянути найпопулярніші і ймовірні з них.

Нагадаємо, що 19 лютого в господарському суді Києва відбулося перше судове засідання, пов'язане зі скандалом навколо Comic Con. Приводом для судового позову стало те, що ТОВ "Київ Комік Кон" наполягає на тому, що ТОВ "Комік Кон Україна" не має права використовувати назву Comic Con.

Як повідомляв портал Знай.иа, у мережі з'явився довгоочікуваний трейлер фільму "Доміно". У картині знялися зірки "Гри престолів" – Микола Костер-Вальдау і Каріс ван Хаутен. Також у фільмі знявся Гай Пірс.

Також портал Знай.иа писав, що британський актор Кіт Харінгтон, який виконує роль Джона Сноу в "Грі престолів", розкрив деякі подробиці про останньому сезону фентезі-серіалу.