Актриса і зірка серіалу "Гра престолів" Емілія Кларк зважилася показати свої знімки після операції на мозку. Відповідні фото з лікарні вона показала в ефірі телепрограми Sunday Morning.

Британська актриса нещодавно розповіла шанувальникам про те, як ледь не померла від інсульту і перенесла дві операції на мозку. Тепер вона зважилася показати свої фото, які були зроблені в лікарні після операції.

Знімки були зроблені в 2011 році через декілька годин після першої операції. Всього Кларк довелося перенести дві операції. Другий – через два роки тому.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У 2013 році у зірки "Гри престолів" знову виявили аневризму. Однак цього разу все виявилося ще серйознішим і їй потрібна термінова трепанація черепа з-за ускладнень. Актриса вижила лише дивом.

"В перший раз мені було важко. У другій було ще важче зберігати оптимізм… У мене був дуже… пригнічений настрій. Це м'яко кажучи… Коли частина мозку знаходиться без кровообігу більше однієї хвилини, вона вмирає. Лікарі дивилися на мій мозок і припускали, яка з його функцій постраждає: концентрація уваги, периферійний зір. Я довго боялася, що це вплине на мою здатність грати. Це була справжня параноя", - зізнається Емілія.

Крім того, дівчина зазначила, що в результаті в її мозку, мабуть, відмерла та частина, яка відповідає за вибір чоловіків. А ось прийти в себе після хвороби їй дуже допомогла робота, адже на знімальному майданчику у неї не було часу замислюватися про власну смертності.

"Ти виходиш на сцену, граєш крутого персонажа, проходиш крізь вогонь і воду, спілкуєшся з сотнями людей, тебе просять працювати якомога старанніше. Робота врятувала мене від роздумів про власну смертності", — так актриса пояснила, чому повернулася на майданчик після першого випадку.

Нагадаємо, зірки "Ігри престолів" закотили хмільну вечірку.

Як повідомляв Знай. ua, Емілія Кларк в зефірному плаття підкорила червону доріжку.

Знай. ua писав, що Емілія Кларк злила особисті фото з прем'єри "Гри престолів".