Помер знаменитий американський актор Сеймур Кассел, номінований на премію "Оскар". Про це передає Clutch.

Знаменитий актор помер у неділю, 7 квітня, у віці 84 років у Лос-Анджелесі. Причиною смерті стали ускладнення, викликані хворобою Альцгеймера.

Сеймур Кассел

За довге і насичене життя Кассел встиг знятися у 200 фільмах. Він вважався одним з найкращих другорядних акторів у світі. Серед його робіт такі легендарні фільми, як "Вбивство китайського букмекера", "Останній магнат", "Конвой", "Бестселер", "Дік Трейсі", "Непристойна пропозиція".

За роль у фільмі "Обличчя" у 1968 році Сеймура номінували на Оскар як найкращого актор другого плану.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Сеймур Кассел

Раніше повідомлялося, що помер відомий радянський актор Олексій Булдаков. Йому було 68 років.

Друг Олексія Булдакова Семен Стругачов ("Льова" з "Особливостей національної риболовлі") підтвердив сумну новину про смерть актора. Він розповів, що Булдаков помер уві сні.

Олексій Булдаков

Олексій Іванович Булдаков - радянський і російський актор театру і кіно. У 2009 році став народним артистом Російської Федерації.

"У мене немає слів, просто одне суцільне горе, бо я втратив друга, який так передчасно пішов зовсім просто несподівано. Був він у чудовому настрої, вів нормальний спосіб життя останні роки і так піти просто уві сні… Так, це велике горе… Він був близький мені друг. Ми хотіли ще, мріяли зняти 20 років опісля, говорили буквально тиждень тому, поки всі живі, треба зняти 20 років опісля тому і тепер це не трапиться вже ніколи…", - сказав актор Семен Стругачев про смерть Олексія Булдакова.

Олексій Булдаков

Нагадаємо, на Донбасі загинув український воїн Ярослав Чемний.

Раніше Знай.uа повідомляв, у віці 93 років помер художник Ден Роббінс (Dan Robbins), який зробив "кожну людину Рембрандтом". Він придумав спосіб створення живописних картин, коли малюнок створюється за номерами.

Також Знай.uа писав, відомого російського актора Дмитра Харатьяна ледь не довела до смерті глибока депресія на фоні алкоголізму.