Музичний продюсер Руслан Квінта розповів, що буде з кар'єрою 71-річної Софії Ротару після важкої хвороби. Передає Clutch.

Відома українська співачка Софія Ротару останнім часом все рідше з'являється на публіці. 71-річна артистка сильно схудла і постарішала, тому не хоче зайвий раз "лякати" своїм зовнішнім виглядом оточуючих.

Софія Ротару

Проте, у недавньому інтерв'ю музичний продюсер Руслан Квінта обнадіяв всіх фанатів, які чекають нових композицій від улюбленої виконавиці.

Софія Ротару

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

"Софія Михайлівна сьогодні знаходиться в прекрасному настрої, і вона чекає від мене пісню. Буквально нещодавно ми з нею зустрічалися. Якщо я отримаю ось це бажання написати, то я сяду, напишу. Не люблю писати пісні на замовлення. Не люблю", – зізнався Квінта.

Руслан Квінта

Раніше повідомлялося, що Крим залишають не тільки звичайні громадяни, але й знаменитості. Нещодавно журналісти побували біля будинку відомої української співачки Софії Михайлівни Ротару. Як не дивно, особняк був порожнім, і по його зовнішньому вигляду було помітно, що в ньому вже давно ніхто не живе. Сусіди лише зайвий раз підтвердили журналістам гіпотезу, так як ніхто з мешканців сусідніх будинків не бачив її протягом останніх 5 років.

Покинутий особняк Ротару

"Так, я бачила її тут, навіть спілкувалися якось, – сказала нам жінка років 60. – Були разом на похороні одного сусіда. А ще Софія Михайлівна якось поскаржилася, що у неї врожаю немає, так ми з сусідами ділилися з нею овочами зі своїх грядок. Я чула, що вона давала гроші на ремонт дороги в селищі, пенсіонерам роздавала подарунки.

Нагадаємо, племянница Софії Ротару показала перші фото з індійського весілля.

Раніше Знай.uа повідомляв, Анастасія Приходько розповіла, як важко переживає втрату улюбленої бабусі, яка була їй дуже дорога.

Також Знай.uа писав, виснажена Софія Ротару вперше вийшла у світ після важкої хвороби і заговорила.