Пісня гурту KAZKA "Плакала" відома чи не кожному в Україні і багатьом за кордоном. Трек потрапив у десятку світового чарту Shazam, зібрав сотні мільйонів переглядів на YouTube. Як результат, у 2018 році гурт став проривом року за версією премії M1 Music Awards, а "Плакала" - хітом року. Зовсім недавно премія Yuna назвала KAZKA кращим поп-гуртом в країні.

Kazka, український гурт
Kazka, український гурт

"Знай.ua" зустрівся з відомим українським продюсером, засновником компанії MAMAMUSIC Юрієм Нікітіним.

Варто наголосити, що багато хто був упевнений, що KAZKA стане лідером за глядацьким голосуванням. Нікітін пояснив фанатам цю неприємну несподіванку.

"Я не хочу обговорювати голосування глядачів. Його ніхто не бачить, крім кількох людей - працівників каналу. І чесно сказати, я в нього не вірю, хоча і не заперечую його результат. У мене є досвід участі в Євробаченні з Verka Serduchka в 2007 році в Гельсінкі і бачив, що може відбуватися з голосами телеглядачів", - відзначив Нікітін.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Продюсер не залишив поза увагою і перемогу MARUV, яка була головною конкуренткою його підопічних.

"Можу сказати точно. Те, що її не допустили до участі - принесло їй набагато більше вигод, ніж якби вона поїхала на Євробачення в Ізраїль", - вважає він.

Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019
Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019

Нікітін прокоментував також і відмову MARUV від участі у головному пісенному конкурсі.

"Так, я чув про це в програмах новин, але це не до кінця правда. Кожен з учасників конкурсу підписує стандартний договір. Це не є несподіванка. Про це відомо кожному з учасників спочатку. Verka Serduchka підписувала такий же. Євробачення - серйозна "машина". Це проект, який йде в прямому ефірі на півсвіту, і у них немає можливості погоджувати з кожним учасником окремі договори. А без договору артист не допускається до участі в конкурсі. Якщо ти відмовляєшся підписувати договір, ти автоматично не береш участі. Розумієте, про що я?", - резюмував Нікітін.

Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019
Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019

Нагадаємо, солістка групи KAZKA - Олександра Зарицька відома тим, що їй дуже погано даються живі виступи.

Як повідомляв раніше Знай.ua, ведучий нацвідбору на "Євробачення 2019" Сергій Притула розповів шокуючі подробиці нацвідбору на "Євробачення 2019".

Також Знай.ua писав про те, що група КАZKA, яка цього року посіла третє місце у нацвідборі на "Євробачення-2019", прокоментували свою невдачу під час Нацвідбору.