Відома українська співачка, композитор і автор пісень Наталія Могилевська часто тішить шанувальників новими постами на своїй сторінці Instagram. Нещодавно артистка похвалилася ніжним фото, позуючи абсолютно без макіяжу і з розпатланим волоссям. Так, артистка поділилася трепетним віршем власної творчості та запропонувала фанатам вгадати, де вона зараз знаходиться.

"Слышу колокол. В поле весна.
Ты открыла веселые окна.
День смеялся и гас. Ты следила одна
Облаков розоватых волокна.

Смех прошел по лицу, но замолк и исчез.
Что же мимо прошло и смутило?
Ухожу в розовеющий лес
Ты забудешь меня, как простила.
...
Рожевий ніс, неслухняне волосся - де я? ", - поділилася емоціями Могилевська. Фолловери не пройшли повз: "
Гарні вірші. А ви в бані,чи що? Вибачте,якщо не вгадала...", "Яка ти сексуальна бубочка 🤗", "Яке фото! Справжнє. І Ви тут справжня жінка.", "Або засмагала або плакала. Але плакати не треба, краще засмагати!", "Класне фото просто вогонь🔥🔥🔥👍😘❤️".

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.