Романтичне реаліті "Холостяк", яке є адаптацією популярного американського проекту "The Bachelor", вже дев'ятий рік виходить в ефір на телеканалі СТБ.

зірка реаліті-шоу "Холостяк" Микита Добринін
зірка реаліті-шоу "Холостяк" Микита Добринін

Цього року місце Холостяка зайняв відомий ведучий Нікіта Добринін.

У чому головна відмінність нинішнього Холостяка від героїв минулих років, яка дівчина здатна підкорити його серце і чому пари розпадаються після закінчення проекту - на всі ці питання "Знай.ua" відповів незмінний ведучий реаліті Григорій Решетник.

Микита Добринін та Григорій Решетник
Микита Добринін та Григорій Решетник

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варо відзначити, що із наближенням фіналу шоу стає усе гарячішим. У минулих випусках вже були пристрасні поцілунки, побачення стають все інтимніші. Григорій Решетник розповів, яких несподіванок варто очікувати від майбутніх ефірів.

"Ще більше близькості, поцілунків. Це ж тільки початок! Повірте, якщо герой з героїнею вже поцілувалися, то такі побачення будуть ще гарячішими. Ще більше романтики, красивих місць. Це тільки старт справжніх страждань. Дуже пристрасний сезон, гарячих емоцій - все завдяки Нікіті, який сміливий і відкритий до пристрасті", - розповів телеведучий.

Нікіта Добринін
Нікіта Добринін

Решетник прокоментував численні скандали на шоу, адже із кожним випуском пристрасті вирують усе більше, адже між холостяком та учасницями починають виникати справжні почуття.

"Вже цієї п'ятниці сюрприз від Добриніна викличе фурор, скандал, обговорення, і дівчата будуть, звичайно ж, не в захваті від нього. Але все це робиться заради них, щоб вивести почуття на більш високий рівень. Я вмію здивувати. Не тільки скандал, інтриги, а неймовірні емоції захлиснуть абсолютно всіх героїв", - резюмував телеведучий.

Микита Добринін
Микита Добринін

Нагадаємо, 22-річна магістр права з Одеси Діна покинула проект "Холостяк" через непорозуміння з завидним холостяком Микитою Добриніним.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Микита Добринін заговорив мовою жестів і пояснив, чому це повинен знати кожен.

Також Знай.ua писав про те, що учасниця шоу "Холостяк-9" розповіла правду про головного героя.