Олена-Крістіна Лебідь – телеведуча, відома глядачеві по передачі "Аферисти в сітях" на українському каналі "Новий канал" і на російському телеканалі "П'ятниця!". Раніше – шеф-редактор телепрограми "Аферисти", співведуча шоу "ФБР" (Фантастичне бюро розіграшів), керівник і актриса проекту "Дорослі діти". Як і будь-яка публічна людина, Олена-Крістіна Лебідь активний користувач соцмереж, хоча їй і по роботі це необхідно.

А з недавніх пір телеведуча почала зустрічатися з 48-річним віце-прем'єром України Павлом Розенком. Так, на сторінці Крістіни Instagram час від часу з'являються фотографії з коханим-політиком, на яких парочка виглядає справді щасливою. Але цього разу телеведуча опублікувала кумедне фото, але вже без свого коханого. На знімку Крістіна з'явилася в яскравому образі і продемонструвала шанувальникам свого нового "друга".

На фотографії, яка з'явилася в записі Олени-Крістіни, вона постала на огляд публіки в яскравих помаранчевих штанах і в не менш яскравій смугасто-кольоровий футболці, яку вона трохи заправила в штани. На ногах телезірки акуратні світлі кроси, вона стоїть у кумедній позі, спершись рукою на спинку крісла. Але найбільше уваги на цьому фото привертає величезний вазон, яким і хвалиться Лебідь своїм шанувальникам.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Цей пухнастик у мене на роботі вже два дні. Але все ще без імені. Друзі, як назвемо??! Цур, Ігоря не пропонувати", - написала телезірка у підписі до фото. Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зоряної телеведучої. Фоловери почали активно обговорювати і образ Крістіни, і її величезний вазон, який більше схожий на дерево. А деякі серйозно почали пропонувати імена для рослини.

Нагадаємо, віце-прем'єр Розенко потрапив у лікарню, поки наречена проходила реабілітацію.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що наречена Розенко розповіла про найінтимніше.

Також портал "Знай.uа" писав, що покалічену наречену міністра Розенко взяли під охорону.