Українська співачка і ведуча Ольга Цибульська вперше зважилася розповісти, чому ховає від сторонніх очей свого чоловіка. Про це вона розповіла у "Світському житті".

Артистка ретельно приховує подробиці свого особистого життя і ніколи не показує свого чоловіка. У тому числі закриває його обличчя на спільних фото в соціальних мережах. Вона вирішила зізнатися, чому оберігає чоловіка від публічності.

"Коли люди давно живуть у шлюбі вони потім періодично заходять в секс-шоп, щоб якось урізноманітнити своє сексуальне життя. Можливо, коли нам стане нудно жити в шлюбі, і нам захочеться додати туди трохи пліток, ми разом з чоловіком з'явимося на якійсь обкладинці", - ділиться зірка.

Також Цибульська зізналася, чому цілих чотири роки приховувала від шанувальників обличчя свого сина. Вона показала фотографії з ним зовсім недавно у соціальній мережі. За її запевненням, Нестор просто був не готовий стати знаменитим.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

"Той момент, як Нестор почав дивитися на свої фото в Instagram і питати "чому мене не видно" або "чом фото зі спини" я зрозуміла, що він готовий до того, щоб я його показала публіці", - зізнається співачка.

Раніше повідомлялося, що українська співачка і телеведуча Оля Цибульська вперше знялася в фотосессії з сином.

Оля Цибульська намагається тримати своє особисте життя за сімома замками, тому навіть після її весілля шанувальники не знають, хто ж став її обранцем. Сина Нестора, який народився в 2015 році, Цибульська теж приховувала від публіки. Оля, яка активно веде Instagram, ніколи не "пече" на фото чоловіка або дитини.

Нагадаємо, Цибульська публічно вивела Никитюк з себе одним питанням.

Як повідомляв Знай. ua, Оля Цибульська вперше показала свого загадкового чоловіка

Знай. ua писав, що Оля Цибульська розкрила всі таємниці Добриніна.