Відомий продюсер та композитор, який нині живе в Росії, Костянтин Меладзе прокоментував вибори президента в України. Він навіть розповів, за кого віддав свій голос у першому турі.

Про це композитор розповів в ефірі телеканалу "Дощ".

За словами Меладзе, він проголосував за лідера студії "Квартал 95" Володимира Зеленського.

"Я голосував за Зеленського, тому що це, напевно, єдиний претендент на президентське крісло. Я особисто його знаю, ми разом працювали. Ну і по інших особистих причин проголосував за нього. Водночас я не впевнений, чи піду голосувати у другому турі", - розповів продюсер.

Меладзе
Меладзе

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Костянтин Меладзе підкреслив, що розуміє причину, чому люди голосують саме за Зеленського. За словами продюсера, шоумен — це надія хоча б на якісь зміни.

"Щодо Зеленського, то я вважаю, що тут все досить просто й тривіально. Зеленський — це хоча б якісь надії на зміни на краще, на диво, можна навіть сказати, ілюзії. Без ілюзій, надій, нехай навіть іноді не зовсім обґрунтованих, нереально жити. Тому я розумію, чому люди за нього голосують", - додав Меладзе.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Він також додав, що людям хочеться сподіватися на якесь диво й саме в цьому головна перевага Володимира Зеленського.

"Всі інші кандидати людям вже давно знайомі, всім відомо, чого від них чекати. Від Зеленського ніхто не знає, чого чекати, і в цьому його плюс", - резюмував композитор.

Також Костянтин Меладзе зазначив, що йому було комфортно жити в Україні до 2014 року. А після конфлікту Росії з Україною, йому довелося обирати країну, в якій він житиме з родиною. За словами Меладзе, це його особиста трагедія.

Нагадаємо, що в Зеленського зробили термінову заяву щодо Мінського процесу: це питання буксує.

Як повідомляв "Знай.ua", президентська "десяточка" Зеленського: що мріє змінити в Україні слуга народу.

Також "Знай.ua" писав, що у штабі Володимира Зеленського заявили, що провести демократичні вибори на непідконтрольних Києву територіях Донбасу зараз неможливо.