Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася днем народження коханого чоловіка-інкогніто, в честь якого влаштувала розкішне свято з тортом, кульками і пелюстками троянд. Так, артистка зізналася, що нікому не віддасть залицяльника, а ще додала, що кохання не купити ні за які гроші.

"Кохати і бути коханою-це щастя! ❤️🙏🏻 Дорогі мої! Бережіть СВОЇХ! Близьких по духу! А тебе, мій коханий, я нікому не віддам! Ти самий чудовий чоловік на планеті Земля.❤️ Та й взагалі, у Всесвіті. Тому що ти НЬОГО мене й дан.🙏🏻 Я тобою дуже дорожу. І ти, як ніхто, знаєш як дорожити я вмію. Всупереч усім тим, хто були проти... Добрі люди, краса Величі заощадження не грошей, а відносин, у тому, щоб бути людьми і берегти те, що не купується і не продається за гроші.👍🏼🙏🏻🌺❤️ ", -поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не пройшли повз, проте не змогли відреагувати на фото, адже хитра балерина вирішила приховати коментарі. Варто відзначити, що особистість таємничого кавалера Анастасії вже давно відома, незважаючи на спроби артистки заховати його від чужих очей. Як виявилося, це чеченець, якого звуть Малік, а парочка познайомилася в тренажерному залі, де він працює охоронцем. Також є версія, що знаменитсть відбила Маліка у іншої жінки, з якою він був у стосунках 10 років.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.