Популярний російський актор, який зіграв головну роль в серіалі "Останній москаль", актор Ігор Скрипко одружується з українкою. Закохані у стосунках уже три роки. Дівчина, яку звуть Христина, працює директором однієї української кінокомпанії і в Москві.

Про це Скрипко розповів в інтерв'ю виданню "Viva".

Актор зізнався, що познайомився зі своєю майбутньою дружиною в Інтернеті.

"Ми познайомилися в Інтернеті. Христина написала мені після прем'єри серіалу "Останній Москаль", це була дуже смішна історія. Вона написала, що я дуже сподобався її мамі і їй дуже хотілося приїхати до мене на виставу в Москву. Я їй сказав дату вистави і запросив приїхати. Вона прилетіла, а спектакль у цей день скасували через хворобу іншого артиста. І що було робити? Ми пішли гуляти і чудово провели вечір. А вранці списалися і пішли разом снідати. Потім ми зустрілися вже в Києві, коли знімали другий сезон "Москаля". Ігор Скрипко

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

За словами Скрипко, це не була любов з першого погляду.

"Це була не любов з першого погляду, а довге притирання, яке переросло в дуже серйозну близькість. У нашій історії ми можемо розписатися в будь-який день". Ігор Скрипко

Нагадаємо, що з часів розлучення українського телеведучого, актора і шоумена Сергія Притули з дружиною Юлією прийшло вже чимало років, але таємниця причини цієї події спливла тільки зараз.

Сергія запросили в якості гостя в програму "Зоряний шлях" на телеканалі "Україна", де він вперше відверто розповів, чому його шляхи з першою дружиною розійшлися.

Сергій Притула
Сергій Притула

Притула розповів те, що на друге весілля, яка пройшло у Львові, не був запрошений ніхто зі ЗМІ для висвітлення події, тому що захід відвідали відомі особистості, в тому числі і політики, і пара не хотіла, щоб їм було дискомфортно.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.