У США хвороба серця забрала життя письменника-фантаста Джина Вулфа. Того, чиєю творчістю зачитувалися мільйони і хто із задоволенням і натхненням, і особливою любов'ю творив альтернативні всесвіти, було 87 років. Сумну новину повідомило видання Tor.

Життя Джина Вулфа обірвалося на 88 році, 14 квітня 2019 року. Творчість письменника в основному лежала в площині наукової фантастики і фентезі. Джин написав більше тридцяти произведенй. Найвідоміша серія книг "Книги Нового Сонця".

Не стало письменника Джина Вулфа

Крім того, Вулф отримав 15 нагород премії "Х'юго", "Локус", "Всесвітня премія фентезі" та інших.

Нагадаємо, раніше ми писали про смерть відомої актриси - вона була головною музою Інгмара Бермана.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Актриса пішла з життя у віці 83 років у неділю, 14 квітня. У 2009 році актриса перенесла важкий інсульт і з того часу перебувала в лікарні для людей похилого віку.

Раніше повідомлялося, що французька режисерка, сценаристка та продюсерка Аньєс Варда померла в ніч на 29 березня. Їй було 90 років, про це повідомила її сім'я. Причиною смерті Варди став рак молочної залози. Поховають Варду у вівторок в Парижі. Родичі відгукуються про неї, як про пристрасної художниці і феменістці. У творчості режиссерки численні нагороди Берлінського фестивалю, а також Оскар, що вона отримала в 2017 році.

Нагадаємо,мерла легендарна голлівудська актриса.

Раніше Знай.uа повідомляв, помер культовий радянський сценарист і режисер.

Знай.uа писав, помер зірка культової групи The Cure.