Українська співачка Ані Лорак, яка після 10 років шлюбу розлучилася з чоловіком Муратом Налчаджиоглу, випустила промовистий кліп про сумні події у особистому житті.

Ані Лорак
Ані Лорак

Відповідне відео Лорак презентувала у мережі.

Трек під назвою "Я тебя ждала" зібрав кількатисячні перегляди, автором музики та слів стала сама Лорак, зйомки відбувалися у Києві. За задумом режисера Катерини Царик, Лорак розповідає історію свого життя, перебуваючи на одинці з собою у кімнаті.

Шанувальники побачать Ані Лорак у шкіряних та латексних міні-сукнях, які підкреслили її фігуру.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Думки фанів щодо нової роботи кумира розділилися. Одні кажуть, що відчувають та розділяють увесь біль виконавиці, інші ж зізналися, що пісня їм здалася посередньою.

"Дуже глибока пісня.. Дякую за неї!", " гарна пісня, прониклива, але, чесно скажу, чекала більшого", "депресія у очах", "дуже її люблю, але мене не зачепило", - пишуть у користувачі мережі.

Ані Лорак
Ані Лорак

Нагадаємо, популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото.

Ані Лорак
Ані Лорак

Знаменитість виставила дуже неоднозначний кадр, на якому позувала в темному провулку. Так, артистка приміряла масивну чорну куртку з написом "Bomber", кепку, обтягуючі рвані джинси і толстовку, доповнивши образ досить яскравим макіяжем. Варто відзначити, що Кароліну часто критикують за смак в одязі, проте вона не звертає уваги на зауваження. Також останнім часом виконавицю підозрюють у другій вагітності, адже вона не завжди ховає круглий животик.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе та активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї творчості.

Також Знай.ua писав про те, що популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове відео.