Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила коротеньке тренування, записавши на відео відмінну вправу від болю в спині. Так, артистка продемонструвала стійку біля стіни і зазначила, що така розминка підійде навіть молодим матусям і годуючим грудьми.

"Якщо у вас болить спина,дискомфорт, віддає в ногу - перш, ніж колоти собі щось просто виконайте вправу.
1. Встати на невеликій відстані від стіни.
2. Поперек не прогинати і живіт не вивалювати.
3. Витягнути хребет через макушку вгору.
4. З розслабленими руками й плечима поступово скрутитися вниз до підлоги ( або вище) і повисіти.
Виконати 3-5 разів дуууже повільно.
Має попустити ;) І з цього моменту займіться своєю спиною на Пілатесі.
P. S. Тим хто після пологів і годує груддю і все болить саме те👌🏻", - поділилася порадами Луценко. Фолловери взялися коментувати: "Обожнюю цю вправу😍😍", "СПАСИБІ АНІТА.ТИ РОЗУМНИЧКА.👏👏💓💓💓", "Дякую.Це те що мені треба,а то спина просто розвалюється.", "Пам'ятаю цю вправу з #14днейобезжиривания 😊 вона крута. 🤘".

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", так що вирішила не тільки навчитися новому, але і навчити своїх фоловерів. Так, Аніта і її партнер Олександр Прохоров записали на відео коротеньке тренування.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.