Світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram розкішними фото. Знаменитість виставила відверті кадри, примірявши чорне напівпрозоре вінілове пальто на голе тіло. Примітно, що дівчина зробила пікантну фотосесію на тлі чорно-білого портрета своєї мами Кріс в молодості.

"Шатаут моїй мамі", - лаконічно підписала Дженнер. Фолловери ж розділилися на два табори. Одні почали засипати Кайлі компліментами, заявляючи, що її стиль будуть наслідувати всі в 2019 році, а також захоплюватися тілом молодої матусі. Були і ті, хто висміяв вбрання знаменитості, назвавши його дешевим і більше схожим на сміттєвий пакет.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти. Варто відзначити, що після святкування дня народження знаменитість стала платиновою блондинкою.

Також зірка показала першу спільну фотосесію з донькою Стормі.

А ще Кайлі попрощалася з усіма філерами на обличчі.