Актор Кіт Харрінгтон, більш відомий за роллю Джона Сноу із серіалу "Гра Престолів" любить пожартувати над своєю дружиною Роуз Леслі, яка також грала в цьому серіалі. Жорстокі розіграші він зазвичай береже до 1 квітня. Так, два роки тому актор поклав муляж своєї відрубаної голови у холодильник Роуз, мабуть, йому тоді сильно влетіло, тому на цей день сміху він вирішив підготувати невинний жарт, а в підсумку йому все одно дісталося.

Загалом, Кіт написав фейкову новину про те, що завод з виробництва улюбленого мигдального молока його дружини закривається і більше ніколи не буде виробляти продукцію. Роуз все це прочитала і помчала в магазин. Тепер у них є ціла партія улюбленого молочка актриси, а на карті Кіта подубавилось грошенят на 150 фунтів.

Нагадаємо, Софі Тернер, яка зіграла роль Санси Старк в серіалі "Гра престолів", опублікувала чарівну фотографію. На знімку Софі являє собою зразок строгості - точнісінько, як її героїня у відомому серіалі.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ще ми писали, що актор Ніколай Костер-Вальдау прошепотів провідною Бізі Філіппсу кінцовку фінального епізоду "Гри престолів".

В цей четвер актор відвідав ток-шоу Busy Tonight, де розповів про долю свого персонажа Джеймі Ланністеров і сюжеті восьмого сезону фентезі-серіалу HBO.

Ніколай також приєднався до ведучої у скетчі, в кінці якого Бізі попросила розповісти їй, кому ж дістанеться трон в кінці серіалу.

Зазначимо, український журнал про кіноіндустрію GLcinema, на обкладинці якої зображено нагорода національної кінопремії "Золота Дзига", потрапив в руки голлівудських зірок. На опублікованих кадрах можна помітити головних героїв популярного серіалу "Гра престолів" Кіта Харінгтона (Джон Сноу), Емілію Кларк (Дейенеріс Таргаріен), Мейсі Вільямс (Арья Старк), Наколая Костер-Вальдау (Джеймі Ланністер) і Софі Тернер (Санса Старк).

Нагадаємо, Як "Гра престолів" перевернула життя акторів

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Де і коли подивитися першу серію "Ігри престолів"

Також Знай.uа" писав про те, що Джона Сноу і Дейенеріс з "Гри престолів" помітили в Україні