У минулому ефірі найромантичніше українське шоу "Холостяк" залишили стюардеса Віторія та яскрава блондинка Юля. Глядачі вважали Юлю однією з головних фавориток проекту. В інтерв'ю "Фактам" дівчина розповіла, що відчувала до Микити.

За словами дівчини, Добринін справив на неї найприємніше враження, він їй сподобався. Юля називає його цікавим і позитивним чоловіком.

Нікіта Добринін
Нікіта Добринін

Учасниця проекту також розповіла про свій відвертий наряд на першій вечірці. Дівчина підкреслила, що з самого початку знала, яка сукня їй потрібна, і саме такий наряд їй пошили - з глибоким декольте і високим розрізом.

Колишня учасниця популярного шоу зазначила, що таке вбрання підійде тільки сміливій дівчині, тому що він дуже підкреслює фігуру. За словами Юлії, навіть якщо хтось подумав, що плаття занадто відверте, для неї воно просто красиве і сексуальне. Вона переконана, що зуміла на всі 100% правильно його подати і обіграти.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Глядачі встигли помітити, що Микита неодноразово кликав Юлю на побачення, проте достукатися до дівчини йому так і не вдалося. Холостяк говоре, що Юлія поводилася дуже стримано і не змогла відкрити свої почуття.

Дівчина ж вважає, що відповідала Микиті взаємністю до якогось часу. За її словами, вона взяла участь у проекті, щоб зустріти чоловіка для серйозних стосунків. Юлія розповіла, що все ж були деякі моменти, які їй не подобалися в холостяку.

Саме тому кожне наступне побачення її трішки віддаляло від нього і скоріш за все так і вийшло, що вона не відповіла взаємністю, а Микита відразу це відчув.

Колишня учасниця проекту підкреслила, що під час останнього спілкування з холостяком на Церемонії троянд усе зрозуміла. За її словами, їм було важко у спілкуванні. Крім того, у молодих людей були претензії один до одного і непорозуміння.

Вона також зазначила, що навіть якщо б вона змінила свою поведінку і пішла на контакт з Микитою, вони б все одно не були б разом після проекту.

"Ми з Микитою рано чи пізно розійшлися б. Просто я не його людина, а він не моя. Тому мені не було сенсу щось змінювати або підлаштовуватися під бажання іншої людини". наголосила Юля

Як повідомляв портал Знай.ua, завидний "Холостяк" Микита Добринін розкрив таємниці особистого життя і пояснив, чому прийшов на проект.

Також Знай.ua писав про те, що на "Зважені та щасливі" прийде відома співачка, якій знадобилась допомога шоу.