Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже незвичайним вбранням з премії "Золота Жар-птиця". Так, артистка красувалася на червоній доріжці в довгій чорно-білій сукні, верх якої був розшитий золотими нитками з зображенням тигра.

"#золотажарптиця@m2ukraine
#tinakarol wearing @yuliya_magdych", - лаконічно підписала Кароль, а потім додала коментар "Молода Тигриця". Фолловери ж не пройшли повз, проте багатьом вбрання не сподобалося: "У тебе така гарна фігура. не хочу тебе образити, але плаття не дуже гарне", "Жах 😂плаття щоразу гірше та гірше...", "Ну таке плаття шикарне, ну на який чорт там цей тигр?", "Корсет ні про що, вона в ньому як худа, як ніби грудей немає). Мені не подобається.", "Тіночко, я вас дуже люблю але на те в чому ви вдягнута неможливо дивитись. Вам потрібен стиліст бо такий несмак дуже псує ваш образ..".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.