Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала ролик-анонс нового випуску свого шоу "П'ятниця з Регіною". В гості до телезірки прийшла відома російська актриса Олена Підкамінська.

Так, у ролику, який з'явився на сторінці Тодоренко, вона бере інтерв'ю в актриси, яка прославилася роллю в серіалі "Кухня". Біографія Олени Підкамінської стала цікава глядачам після виходу серіалу "Кухня", де актриса зіграла одну з головних ролей. Олена задіяна не тільки на знімальних майданчиках, але і в театрі. На рахунку Підкамінської багато фільмів, причому більша частина з них досить успішні. А ще актриса – мама чудової донечки. Саме її вирішила запросити у своє шоу Регіна Тодоренко.

Як відомо, після народження дитини Регіна Тодоренко знімає власне шоу у себе вдома. Так, в цей раз для зйомок вона вибрала досить простий і затишний наряд, який доповнила м'якими домашніми капцями. На відео видно, що телезірка наділа пухнастий білий светр і світлу смугасту спідницю середньої довжини. Її волосся зібране в акуратну зачіску, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до відео Регіна анонсує новий випуск свого шоу.

Олена Подкамінська

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Друзі! Ви вже подивилися новий випуск @prtshow з чарівною акторкою Оленою Підкамінською? @podkaminskaya_official. Ні? Тоді швидше переходьте за посиланням у профілі, адже випуск вже на каналі! Ви навіть не уявляєте, скільки всього цікавого мені розповіла Олена! І про домашні пологи, і про те, чому вона не дозволяє дочці їсти цукерки, ще про дружбу з колишнім чоловіком і про бажання зіграти… а ось кого хоче зіграти Лєна, ви дізнаєтеся @prtshow. #пятницасрегиной #регинатодоренко", - написала Регіна. Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Регіни, і вони почали активно коментувати відео Тодоренко.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.