У Палаці "Україна" відбулася церемонія нагородження національної музичної премії "Золота жар-птиця".

Про це повідомляють ЗМІ.

У цей весір на червоному хіднику можна було помітити безліч відомих українських артистів у різних образах. Серед запрошених були і співачка Камалія зі своїм чоловіком Мохаммадом Захуром і дочками-близнятами - Арабелла і Мірабелла.

Для церемонії вона вибрала елегентне плаття синього кольору з воланом у зоні декольте. Її аутфіт доповнила зібрана зачіска з локонами, довгі сережки з дорогоцінними каменями і красивий вечірній макіяж.

Камалія із сім'єю

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У свою чергу дівчатка були одягнені в одинакові двоколірні наряди, молочні сукні з темно-синіми фатіновими спідницями і з тонкими оздобленнями з великими квітами на поясі. Волосся дочок були зав'язані в хвости гумками з білими квітами.

При цьому Мохаммад Захур надів темно-синій смокінг, білу сорочку і бордову метелика, і виглядав зі своєю сім'єю дуже гармонійно.

Варто нагадати, що відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала кумедне фото зі своєю подружкою Марією Іваковою.

Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко

Нагадаємо, популярна українська співачка Віра Брежнєва, яка вже давно живе і активно працює в Росії, здивувала шанувальників зовнішнім виглядом, багато хто залишився шокованим дуже схудлою фігурою співачки.

Як повідомляв "Знай.ua", скандальна українська співачка Таїсія Повалій, яка після революції Гідності покинула країну разом із президентом-утікачем Віктором Януковичем, поділилася подробицями особистого життя.

Також "Знай.ua" писав. що відома співачка Ані Лорак, яка активно їздить з гастролями по Росії, рано почала відносини зі зрілим коханим. З'ясувалося, що Юрій Фалеса був не тільки її першим продюсером, але і першою любов'ю Ані Лорак. Фалеса розкрив деталі своїх стосунків зі співачкою ще на старті її творчого шляху.

Розслідування по Майдану можуть тривати 15 років, якщо влада не зміниться - Горбатюк