Популярна українська співачка Тіна Кароль показала фанатам нову ніжну фотосесію. Відповідні фото з'явилися в Instagram співачки.

Виконавиця приміряла романтичний образ без білизни. На фото вона показала себе у жовтому топі на блискавці і глибоким декольте. Образ доповнила вільними штанами з високою посадкою.

Фолловери оцінили незвичайний образ Кароль і засипали її компліментами в коментарях.

"Ну, Тіна, ти нас вбиваєш", "Кохаю зайчик", "Ти геніальна і прекрасна", "Як сказав би один дуже привабливий молодий чоловік: "Гаряче!", "Просто обожнюю, Ти найкраща", "Зводиш з розуму! Перестань", "Вау", "Ну, Тіна, ти нас вбиваєш", "Кохаю зайчик", "Маленька, беззахисна, але сильна дівчинка, від якої всі без розуму", "Як сонечко", 2Прям дівчинка-дівчинка", "Сама ніжність", "Кенгуруш", — написали в коментарях Тіни Кароль.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що нещодавно знаменитість похвалилася блискучим чином, позуючи на премії "Золота Жар-птиця". Так, артистка приміряла золоту сукню з відкритими плечима від культового бренду Dolce & Gabbana, доповнивши його яскраво-червоною помадою. Варто відзначити, що вартість такого розкішного вбрання становить майже 1800 євро, тобто 55 тис.

Нагадаємо, Кароль перетворилася в гарячу зайчика у відвертій сукні.

Як повідомляв Знай. ua, Кароль шокувала несмаком в тигровому вбранні.

Знай. ua писав, що Кароль блиснула сукнею за 55 тисяч на премії "Золота Жар-птиця".