Світська левиця Періс Хілтон любить епатувати публіку відвертими нарядами. В Instagram спадкоємиці імперії готелів Hilton з'явилися фото з музичного фестивалю Coachella в Каліфорнії, де Хілтон позує в стильному вбранні. Цей відвертий look викликав чимало запитань у фоловерів.

Періс сфотографувалася в боді-пеньюарі молочного кольору з червоним корсетом. Свій look вона доповнила леопардової водолазкою, пластиковим плащем і масивним прикрасою на шию. На знімку зірка займалася улюбленою справою - знімала селфи.

"Королева селфі", - підписала знімок зірка.

Що стосується її відносин з чоловіками, то тут все не дуже гладко. Через два роки відносин, Періс скасувала заручини зі своїм бойфрендом Крісом, який тут же зажадав повернути йому кільце, на якому красувався діамант у 20 карат. Вартість такого скромного колечка сягає двох мільйонів доларів, але незабаром з'ясувалося, що хлопець жив за рахунок актриси і кільце їй подарував його друг.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Періс Хілтон знає, як привернути увагу публіки, і продемонструвала це, з'явившись на публіці в сексуальному вбранні лиходійки з Disney.

Як повідомляв портал "Знай.uа": згадуємо гучні романи Періс Хілтон, якому не дуже щастить з женихами.

Також "Знай.uа" писав, що відома світська левиця в честь улюбленого свята Хеллоуїн зробила в Instagram добірку з викликають нарядів.