Найскандальніша українська телеведуча, колишній "ревізор" Ольга Фреймут не дуже часто ділитися з фанатами подробицями з особистого життя. Але, як би там не було, Оля все ж час від часу викладає нові фото на своїй сторінці в Instagram. Так, в цей раз Фреймут порадувала фоловерів новим фото, на якому постала в компанії свого чоловіка Володимира Локотко. Як виявилося, чоловіки сходили до церкви у Вербну неділю.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ольги Фреймут, вона позує в стильному образі разом з чоловіком і тримає в руках кілька гілочок верби з котиками. Для походу в храм Ольга наділу бежеву спідницю середньої довжини і світлу блузку з флористичним принтом і коміром, поверх якої накинула чорний короткий піджак. Свій образ Ольга доповнила чорно-бежевою сумочкою і білими кросівками. Чоловік Фреймут одягнений в прості сині джинси і темну куртку. Подружжя відображені у церковному дворі.

У підписі до фотографії телезірка привітала всіх зі святом. Шанувальники телезірки не пройшли повз такої публікації і почали активно обговорювати її. Фанати буквально засипають Фреймут компліментами в коментарях до фото, а також пишуть привітання у відповідь.

"І вас, Олю, з святом, і вашу родину. Нехай Господь пошле мир на Україну", "Класний образ у вас", "І вас зі святом", "Зі святом", "Дуже гарні", "Така красива пара", "І вас зі святом, доброго дня", "Я теж кроси під шкіряний піджак одягаю", "Дуже красива пара", "Нехай Бог благословить вас на добро!", "Вас не впізнати на цьому фото. Зі святом", "Оля, ви неймовірна", "Такі красиві", "Оля, ви дуже красива", "Такі милі", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Також портал "Знай.иа" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.