Вибори Президента Украни стали подією, за якою стежив увесь світ. Доказами цього стали не тільки публікації російського виконавця, кумира дівчаток-підлітків з 90-их Діми Білана та "золотого голосу" Росії Миколи Баскова, але і щире звернення Максима Галкіна, який розщедрився навіть на запис відео. Відповідні матеріали комік і чоловік Алли Пугачової опублікував на своїй сторінці в Instagram.

"Я вітаю Володимира Зеленського із заслуженою перемогою... Не сумніваюся, що ти гідно відповіси на всі виклики, які чекають на тебе на цьому шляху... Наївно вважати, що всі ми зараз поїдемо на гастролі по Україні. Ні, може звичайно хтось і поїде, але для мене було не так важливо, що мені хтось забороняє. мені неважливо, хто у владі. Я поїду виступати перед українськими глядачами тільки тоді, коли зрозумію, що зробив у Росії все, щоб встановився мир між нашими країнами. Наші концерти - це тридесята справа" - висловився шоумен.

Максим Галкін
Максим Галкін

"Володя – людина принципова і чесна. І, сподіваюся, що при взаємному русі назустріч одне одному в наших країн щось вийде" - додав Максим Галкін. На закінчення, артист відзначив: "Я не сумніваюся, що Володя Зеленський – людина, яку не змінили мідні труби шоу-бізнесу – не прогнеться під будь-яку політичну систему. Я щиро вірю, що гучні труби шоу-бізнесу сильніші від політичних"

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Галкін і Зеленський

В коментарях, де відзначились і українські зірки, соблюдяется баланс між згодними і незгодними:
"Макс, тобі треба йти в політику , і хто знає...", "Спасибі Вам, Максиме, за мудрість і таку громадянську позицію! Дуже приємно!", "Максим,тепер Ваша черга стати президентом Росії!", "Я не розумію, чого всі радіють. Час покаже, рано робити якісь висновки.", "Коли буде звільнений Крим і Донбас, тоді можна говорити про Дружбу. І тільки тоді!"

"Максим, коли будете висувати свою кандидатуру? Якщо що, я за Вас", "А як тисячі загиблих людей з вини вашого улюбленого президента??? Пробачити і знову вважати вас братнім народом", "Ось тільки шкода що в Росії ні про яку демократію говорити не доводиться, і черговий незліченний раз прихід до влади пана Путіна не дозволить швидше за все налагодити стосунки".

Також портал "Знай.ua" писав, що Галкін влаштував жорсткий тролінг Собчак.