Найзавидніший холостяк країни, кінопродюсер і власник розкішної спортивної фігури Іраклі Макацарія приєднався до проекту каналу СТБ "Зважені та щасливі". Грузинський красень буде тренувати учасників дев'ятого сезону шоу, зйомки якого у розпалі. Як розповів "Знай.uа" Макацарія, він знає, як важко учасникам і розуміє, наскільки складно побороти себе.

"Проект "Зважені та щасливі" дуже благородний – ти допомагаєш людям. Ми бачимо, з яким надмірною вагою учасники приходять на проект, з якими нелегкими життєвими ситуаціями. Вони опустили руки. Тому їх потрібно в першу чергу мотивувати і допомогти стати краще і здоровіше. Для мене величезна честь і велика насолода брати участь у цьому", - поділився екс-Холостяк.

Іраклі давно професійно займається спортом. У Грузії він веде рубрики про здоровий спосіб життя.

"Я буду намагатися бути компетентним і давати правильний напрям в тренуваннях", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Ще нещодавно телеглядачі могли бачити Іраклі танцюючим на головному майданчику країни - в шоу "Танці з зірками". Тепер він буде допомагати худнути учасникам проекту "Зважені та щасливі".

"Мені дуже подобається моя команда. У мене відчуття, що всі вони прийшли на проект цілеспрямовано і точно розуміють, навіщо вони тут знаходяться", - додав спортсмен.

Нагадаємо, днями Іраклі Макацарія відвідав церемонію вручення премії "Золота Дзиґа 2019". На червону доріжку экс-Холостяк вийшов з чарівною Мариною Боржемською, яка також стала тренером проекту "Зважені та щасливі".

Іраклі Макацарія і Марина Боржемська

На Марині було коктейльне плаття від українського дизайнера Олександра Очеретного, яке підкреслювало стрункі ноги фітнес-тренера.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Також порталу "Знай.uа" ведуча Ольга Кучер поділилася деталями нового проекту "Культурні люди".