Брітні Спірс - скандальна поп-принцеса з важкою долею. Не так давно фанатів Брітні приголомшила й налякала новина про те, що їх улюблениця потрапила в психіатричну лікарню. До того ж, за словами матері Брітні, її туди замкнули насильно і утримують проти її волі. Але нещодавно зірка вийшла на зв'язок після госпіталізації. Вона опублікувала відеозвернення до шанувальникам у своєму Instagram.

" Я хотіла вам сказати "привіт", тому що те, про що зараз говорять, вийшло з-під контролю. Ходять чутки, моїм сім'ї і команді надходять погрози, і говорять абсолютно божевільні речі.

Я намагаюся знайти час для себе, але все, що відбувається, тільки ускладнює моє життя. Не вірте нічому, що ви чуєте і читаєте. Всі ці підроблені електронні листи були створені Семом Люфти (колишній менеджер Брітні Спірс. Прим. ред.) багато років тому. Я їх не писала. Він видавав себе за мене і спілкувався з моєю командою з фальшивого адреси електронної пошти.

Моя ситуація унікальна. Але я обіцяю, що зроблю все, що зараз потрібно найбільше. Ви можете не знати про це мені, але я сильна і буду стояти до кінця за те, чого я хочу. Ваші любов і відданість вражаючі, але що мені зараз потрібно — це трохи приватності, щоб впоратися з усіма труднощами, які з'явилися на моєму життєвому шляху. І якщо ви зможете це зробити, я буду вам безмежно вдячна. Люблю вас", - написала Брітні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше повідомлялося, що

Брітні не хоче бути під наглядом медиків, але її змушують це робити. Шанувальники думають, що за госпіталізацією поп-діви варто її батько Джеймі

Раніше активно обговорювалося, що він розпоряджається всіма фінансами Брітні.

Нагадаємо, Брітні Спірс опинилася в психіатричній лікарні

Як раніше повідомляв "Знай.иа", Ліндсі Лохан завела шанувальників відвертими фото

ТакожЗнай.иа" писав про те, що Брітні Спірс попотела разом з гарячим незнайомцем