Український співак, чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян підкорив шанувальників несподіваним жестом. Чоловік опублікував нове фото, не обійшлося без еротики.

Так, пізно ввечері, 23 квітня на сторінці в Facebook Мірзояна з'явилось фото, на якому артист позує на сцені майже в чому мати народила. Арсен роздягнувся та продемонстрував гарне доглянуте тіло.

"Цінуйте своїх чоловіків такими, якими вони є! Добраніч, я пішов", - прокоментував знімок Мірзоян.

фото/Facebook/Арсен Мірзоян

Більшість шанувальниць були просто у захваті від сміливості чоловіка. Однак дехто назвав це "перебором".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Тепер все змінюється, чоловіків роздягають, а жінок одягають нарешті в шоу-бізнесі ... Раніше образ був душевніше, в міру хуліганський, а тепер це Віа Гра, Мадонна :( можна перескачіть процеси еволюції і відразу одягнутися, все одно до цього прийде (жінок нарешті стали одягати більше на сцені і цінувати не за тіло ",

"Це трохи перебір",

"Проспорил?", - коментують пользоваелі мережі.

скрин/Facebook

Нагадаємо, популярна українська телеведуча Надія Матвєєва, яка прославилася завдяки програмі "Все буде добре", роздяглась перед камерами, показавши фігуру в купальнику.

50-річна телеведуча - володарка фігури, якій можуть позаздрити багато молодих дівчат. Вона не соромиться з'являтися у кадрі в облягаючому одязі, який не приховує від глядачів підтягнуте тіло.

Як повідомляв портал Знай.ua, під час концерту Мірзояна в залі була присутня дружина його, співачка Тоня Матвієнко. А під час налаштування музичного обладнання, артистка вирішила не втрачати часу дарма, вийшовши до артиста на сцену, і вони разом віддалися ніжних обіймів.

Також Знай.ua писав про те, що романтичний хлопець із Запоріжжя, співак Арсен Мірзоян, який прийшов на сцену завдяки талант-шоу, зараз просить за свій приватний виступ близько 5 500 євро.