Співак Арсен Мірзоян, 28 листопада зіграв концерт на сцені МЦКиИ Жовтневий. Артист вже взяв за звичку виступати в самому кінці осені. Цього разу його концерт не приурочений якій-небудь події, так що зіграні треки вражали своєю різноманітністю.

Співак порадував прихильників новими композиціями, а також забутими треками з альбому "Ґудзики". Відзначається, що реліз нового альбому артиста запланований на осінь 2019 року.

Як зізнався сам співак, роботу над новим альбомом він почне після закінчення концертів. Фінальним виступом артиста стане подвійний концерт у Львові.


Цікавим є той факт, що під час концерту в залі була присутня дружина Мірзояна, співачка Тоня Матвієнко. А під час налаштування музичного обладнання, артистка вирішила не втрачати часу дарма, вийшовши до артиста на сцену, і вони разом віддалися ніжних обіймів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, Дорн ляпнув в прямому ефірі таке, що список його ворогів розширився: Лобода, Брежнєва, Кіркоров, Галустян

Були часи, коли український співак Іван Дорн збирав цілі армії фанаток. Землячкам так хотілося отримати його автограф, обійнятися і послухати наживо улюблену "попсу".

Але після низки його коментарів і гучного інтерв'ю в РФ, всім стало зрозуміло: співака ніби підмінили.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Спливли сумні деталі смерті кумира 90-х Євгенія Осина: з чаркою в руці

Сестра відомого російського виконавця Євгенія Осина, який нещодавно помер у власній квартирі, розкрила важливі подробиці його смерті.

Про це розповіли російські ЗМІ.

Сестра співака Альбіна розповіла, що незадовго до смерті спілкувалася з артистом. За її словами, Осін пішов на той світ у стані алкогольного сп'яніння.

Також "Знай.uа" писав про те, що "95 квартал" пожартував про злободенному: протест колимаг на евробляхах

Студія Квартал 95 опублікувала на своєму Youtube-каналі відео про недавні протести власників авто на іноземній реєстрації. Менше ніж за добу відео набрало більше 150 тисяч переглядів.