Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram новеньким кадром. Знаменитість показала, як проводить вільний час її старша дочка Норт, якій нещодавно виповнилося 5 років. Так, дівчинка вирішила скопіювати "зміїний" стиль мами, вбравшись в яскраво-рожеве плаття з анімалістичним принтом і позичивши у Кім чоботи, які на неї явно великі. На останньому фото можна помітити, як сильно засмутилася малеча, коли зрозуміла, що в такому взутті їй не можна на вулицю.

"Отжеее міс Норт вбралася самостійно і думала, що готова до дня, поки я не пояснила, що вона не може носити мої черевики. 😂💕", - пожартувала Кардашьян. За добу забавна серія фото встигла набрати понад 3,6 млн. лайків, а шанувальники залишилися в захваті. Фолловери почали писати, що це виглядає дуже мило і порівнювати доньку Кім зі своїми дітьми. Варто нагадати, що світська левиця і її чоловік Каньє Уест - щасливі батьки трьох дітей: Норт, Сейнта і Чикаго.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.