Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Але цього разу епатажна артистка вирішила відійти від образу спокусниці і вбралася в просту жінку, яка як дівчинка радіє букету квітів. На своїй сторінці у соцмережі Анна Сєдокова опублікувала коротке відео, на якому з'явилася в простому спортивному луці з величезним букетом червоних троянд. Анна зображена десь посеред вулиці, на ній чорні штани і червона толстовка оверсайз з капюшоном. Волосся співачки розпущене і трохи розпатлане, а на її обличчі немає макіяжу. Сєдокова скаче навколо величезного букета, але не повідомила, хто його подарував їй.

У підписі до відео Анна Сєдокова поділилася планами на травневі свята. "Настрій зібрати речі і полетіти на травневі, але поки ще зарано. Ще багато важливих справ і Велике Свято, а завтра Партійна Зона @muztv і прем'єра #яжемать на сцені, а в понеділок ще багато роботи, але от 1 травня я буду найщасливішою на світі! Тому що, пройшовши мільйон різних випробувань і подолавши тисячі кілометрів, моя родина збереться разом на березі ласкавого моря. Ми будемо разом, адже справжню любов нічого не зможе зупинити. Всі мої відсутні пазли зберуться і #мама буде щаслива. А у вас вийде відпочити на травневі? Які плани, крихітки?", - написала Сєдокова. Шанувальники співачки не пройшли повз такої милої публікації і почали активно обговорювати і букет, і образ Ані.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".